Spring til indhold
Forside » Derfor er det så vigtigt at bruge de rigtige printerpatroner

Derfor er det så vigtigt at bruge de rigtige printerpatroner

printer

Som de fleste, der er ude efter at købe printerpatroner ved, er der rigtigt mange at vælge mellem, og det kan være noget af en jungle at finde rundt i. Læs med her, hvor vi giver dig gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når det er tid at købe nye patroner. 

Netop fordi der er så meget at vælge mellem og det kan føles uoverskueligt, kan nogle føle sig fristet til blot at købe det første det bedste. Det bør man dog afholde sig fra, for det er vigtigt at købe dem, som passer til netop den printer, man har. Således skal man eksempelvis købe HP W2410A toner, hvis man har netop denne HP-model, for her passer Epson tonere ikke til. 

Er de første i søgeresultaterne de rigtige? 

Nej, ikke altid, for her benytter netbutikkerne sig af linkbuilding til at promovere deres butik og komme øverst. Når du vil købe tonere, må du derfor først og fremmest sikre dig, at der er tale om tonere til præcis den model, du har. Dernæst kan du se på prisen, og sammenligne de forskellige forhandleres priser. Her skal du være opmærksom på, at nogle tonere er større end andre, og da priserne ikke fremgår med en literpris eller kilopris, som det er tilfældet, når man køber havregryn, hakket kød eller kakaomælk, må du derfor selv regne det ud. 

Der er altså flere ting, man skal være opmærksom på, når man køber printerpatroner, og tilbage er der kun at sige “god jagt”.