Spring til indhold
Forside » Vidundermidlet til hunde og katte 

Vidundermidlet til hunde og katte 

Hunde og katte kan let opleve at få skrammer og rifter i løbet af sit liv. Oftest går disse i sig selv igen efter nogen tid. Men i nogle tilfælde kan der være behov for at behandle det lidt grundigere. Dette kan blandet andet gøres ved hjælp af såkaldt sølvvand. Dette er et naturligt og antibakterielt middel i væskeform.  

 

B&B Sølvvand kan købes på internettet. Her kan man også læse meget mere om dets virkning og indhold. Man kan også blive klogere på, hvad det kan bruges til. For ikke nok med, at det kan bruges til skrammer på huden, så kan det også benyttes ved sygdomme i sin hund eller kats mund. Det er både billigt og kan bruges til de fleste små skavanker. 

 

Dette kan sølvvand bruges til 

Først og fremmest er sølvvand oplagt at benytte sig af på sin hund ved små sår og skrammer. På denne måde kan man sørge for, at såret hele tiden er rent. Når det er det, vil det læges langt hurtigere. Samtidig undgår man også oftere infektioner ved at forebygge med denne rensende væske. Derudover er midlet 100% naturligt.  

 

Sølvvand er faktisk vand med rigtigt sølv i. Dog er sølvet blevet ioniseret. Dette vil sige, at atomerne er blevet ladede med elektroner. Disse små ladninger kan gå ind og bekæmpe bakterier meget hurtigt. Faktisk kan dette sølvvand også bruges af mennesker. Derfor kan det altid være en god ide at have en flaske sølvvand stående derhjemme. 

 

Mange muligheder med sølvvand 

Uanset om man har fået et insektbid, en forbrænding eller har problemer med dårlig ånde, kan sølvvand være en hjælpende hånd. Hvis man vil bruge det i munden, skal man blot spraye væsken direkte ind i munden. Ved dårlig mave og forkølelse kan sølvvandet også gøre underværker.